Hoppa till innehåll

Vägledande principer

Våra vägledande principer är inbäddade i vårt arbete varje dag. Vår kultur bygger på dessa övergripande åtaganden, som inspirerar vårt beslutsfattande och hur vi påverkar framtiden.

Syfte

Varför vi finns

Vi finns för att höja kvaliteten
av människors liv.

Syn

Vad vi strävar efter att uppnå

Att vara känd för oöverträffad effektivitet och
kontinuerlig förbättring.

Uppdrag

Hur vi planerar att uppnå visionen

Vi investerar långsiktigt för att skapa
värde och ömsesidigt framsteg.

Kärnvärderingar

De beteenden vi uppvisar

Vi är stolta över vårt arbete och är förvaltare
av våra resurser.

Vår vision
& Uppdrag

Carpenter är känt för oöverträffad effektivitet och ständiga förbättringar i att skapa produkter och leverera lösningar som gör våra kunder mer framgångsrika och vår värld bekvämare, säkrare och hälsosammare. Vi investerar på lång sikt för att skapa värde för ömsesidig utveckling av vårt företag, våra människor, kunder, partners och samhällen.

Kärnvärderingar


Stolthet över vårt arbete

Med en anda av uthållighet och en kemi byggd på ömsesidig respekt skapar vi långsiktiga relationer. Det är ett löfte. Vi agerar med en känsla av brådska och arbetar med smidighet. Vi levererar service i världsklass till våra partners och glöm aldrig att deras framgång avgör vår.

Öppen för förbättringar

Vi utmanar oss själva att bli bättre varje dag när vi fortsätter att bygga ett branschledande företag. Vi är flexibla i vårt tänkande och omfamnar förändring som en möjlighet att ständigt förbättra. Vi inser att fantastiska idéer kommer från ett engagerat team där varje röst är viktig och våra dörrar alltid är öppna.

Resursförvaltare

Vi respekterar de resurser som har anförtrotts oss och är engagerade i att öka deras värde. Vi arbetar för att skapa en hållbar miljö för alla.