Hopp til innholdet

Veiledende prinsipper

Våre veiledende prinsipper er integrert i arbeidet vårt hver dag. Kulturen vår er bygget på disse overordnede forpliktelsene, som inspirerer vår beslutningstaking og måten vi påvirker fremtiden på.

Hensikt

Hvorfor vi eksisterer

Vi er til for å heve kvaliteten
av folks liv.

Syn

Hva vi har som mål å oppnå

Å være kjent for uovertruffen effektivitet og
kontinuerlig forbedring.

Oppdrag

Hvordan vi planlegger å nå visjonen

Vi investerer på lang sikt for å skape
verdi og gjensidig fremgang.

Kjerneverdier

Atferden vi viser

Vi er stolte av arbeidet vårt og er forvaltere
av ressursene våre.

Vår visjon
& Oppdrag

Carpenter er kjent for uovertruffen effektivitet og kontinuerlige forbedringer i å skape produkter og levere løsninger som gjør kundene våre mer suksessrike og vår verden mer komfortabel, tryggere og sunnere. Vi investerer på lang sikt for å skape verdier for gjensidig utvikling av vårt selskap, folk, kunder, partnere og lokalsamfunn.

Kjerneverdier


Stolthet over arbeidet vårt

Med en ånd av utholdenhet, og en kjemi bygget på gjensidig respekt, skaper vi langsiktige relasjoner. Det er et løfte. Vi handler med en følelse av at det haster og opererer med smidighet. Vi leverer service i verdensklasse til våre partnere og glem aldri at deres suksess avgjør vår.

Åpen for forbedring

Vi utfordrer oss selv til å bli bedre hver dag når vi fortsetter å bygge et bransjeledende selskap. Vi er fleksible i vår tenkning og omfavner endring som en mulighet til stadig å forbedre oss. Vi erkjenner at gode ideer kommer fra et engasjert team der hver stemme betyr noe, og dørene våre alltid er åpne.

Forvalter av ressurser

Vi respekterer ressursene som er betrodd oss og er forpliktet til å øke verdien deres. Vi jobber for å skape et bærekraftig miljø for alle.