Spring til indhold

Retningslinjer

Vores vejledende principper er indlejret i vores arbejde hver dag. Vores kultur er bygget på disse overordnede forpligtelser, som inspirerer vores beslutningstagning og den måde, vi påvirker fremtiden.

Formål

Hvorfor vi eksisterer

Vi er til for at højne kvaliteten
af folks liv.

Vision

Hvad vi sigter mod at opnå

At være kendt for uovertruffen effektivitet og
løbende forbedringer.

Mission

Hvordan vi planlægger at nå visionen

Vi investerer på lang sigt for at skabe
værdi og gensidig fremgang.

Kerneværdier

Den adfærd vi udviser

Vi sætter en ære i vores arbejde og er stewarder
af vores ressourcer.

Vores vision
& Mission

Carpenter er kendt for uovertruffen effektivitet og løbende forbedringer i at skabe produkter og levere løsninger, der gør vores kunder mere succesrige og vores verden mere komfortabel, sikrere og sundere. Vi investerer på lang sigt for at skabe værdi til gensidig fremgang for vores virksomhed, mennesker, kunder, partnere og lokalsamfund.

Kerneværdier


Stolthed over vores arbejde

Med en ånd af vedholdenhed og en kemi bygget på gensidig respekt skaber vi langsigtede relationer. Det er et løfte. Vi handler med en følelse af at det haster og opererer med smidighed. Vi leverer service i verdensklasse til vores partnere og glemmer aldrig, at deres succes bestemmer vores.

Åben for forbedring

Vi udfordrer os selv til at blive bedre hver dag, mens vi fortsætter med at opbygge en brancheførende virksomhed. Vi er fleksible i vores tænkning og omfavner forandring som en mulighed for konstant at forbedre os. Vi anerkender, at gode ideer kommer fra et engageret team, hvor enhver stemme betyder noget, og vores døre altid er åbne.

Forvalter af ressourcer

Vi respekterer de ressourcer, der er blevet betroet os, og er forpligtet til at øge deres værdi. Vi arbejder for at skabe et bæredygtigt miljø for alle.