Spring til indhold

Miljøstyring

Vores forpligtelse til et bæredygtigt miljø kommer fra vores grundlæggende filosofi: "Vi bør ikke glemme, at vi tjener samfundet, hvis godkendelse af vores handlinger danner grundlaget for vores virksomheds eksistens."

Bæredygtighed

En investering i udstyr

En af måderne, vi tjener samfundet på, er ved løbende at investere i udstyr og procedurer, der forbedrer kvaliteten og reducerer spild. Vores Natural Foaming Technology-proces bruger for eksempel C02 som blæsemiddel i stedet for ozonnedbrydende eller kræftfremkaldende kemikalier.

Brug af genbrugsmaterialer

Vi begyndte at lave tæppepuder af 100% genbrugsmateriale i 1960'erne. I dag indsamler og genbruger vi millioner af pund af polstring og industriaffald i stedet for at sende det til lossepladser.

Effektiv forsendelseslogistik

For at spare energi i transporten bruger vi squeeze-trailere og bollekompressorer, der tredobler mængden af skum, vi sender i en enkelt container. Og vi ejer en betydelig flåde af jernbanevogne, som vi bruger til at transportere råmaterialer til vores fabrikker, hvilket sparer brændstof og reducerer trængsel på motorveje.

Regelmæssige miljørevisioner

Som gode naboer udfører vi regelmæssige miljørevisioner på hver af vores faciliteter for at sikre, at vi overholder alle gældende føderale, statslige og lokale miljøbestemmelser.

Robuste sikkerhedsprogrammer

Vi er også forpligtet til at skabe et sikkert miljø for vores medarbejdere. Hver lokation har et robust sikkerhedsprogram implementeret af en sikkerhedschef, der rapporterer til sikkerhedsdirektøren hos Carpenter Europe.