Siirry sisältöön

Ympäristönsuojelu

Sitoutumisemme kestävään ympäristöön lähtee perustamisfilosofiastamme: ”Emme saa unohtaa, että palvelemme yhteiskuntaa, jonka hyväksyntä toiminnallemme muodostaa perustan yrityksemme olemassaololle.”

Kestävyys

Laitteistoinvestointi

Yksi tapa palvella yhteiskuntaa on panostaa jatkuvasti laitteisiin ja menetelmiin, jotka parantavat laatua ja vähentävät jätettä. Esimerkiksi Natural Foaming Technology -prosessissamme käytetään paisutteena C02:ta otsonikerrosta heikentävien tai syöpää aiheuttavien kemikaalien sijaan.

Kierrätysmateriaalien käyttö

Aloitimme mattotyynyn valmistamisen 100%-kierrätysmateriaalista 1960-luvulla. Nykyään keräämme ja käytämme uudelleen miljoonia puntia kulutuksen jälkeistä pehmuste- ja teollisuusjätteitä sen sijaan, että toimittaisimme ne kaatopaikoille.

Tehokas kuljetuslogistiikka

Kuljetuksen energian säästämiseksi käytämme puristusperävaunuja ja pullakompressoreita, jotka kolminkertaistavat yhdessä kontissa toimitettavan vaahtomäärän. Ja omistamme merkittävän junavaunukannan, jolla kuljetamme raaka-aineita tehtaillemme, mikä säästää polttoainetta ja vähentää tien ruuhkaa.

Säännölliset ympäristötarkastukset

Hyvinä naapureina suoritamme säännöllisiä ympäristöauditointeja jokaisessa toimipisteessämme varmistaaksemme, että noudatamme kaikkia soveltuvia liittovaltion, osavaltion ja paikallisia ympäristömääräyksiä.

Vahvat turvallisuusohjelmat

Olemme myös sitoutuneet tarjoamaan turvallisen ympäristön työntekijöillemme. Jokaisella toimipaikalla on vankka turvallisuusohjelma, jonka toteuttaa turvallisuuspäällikkö, joka raportoi Carpenter Europen turvallisuusjohtajalle.