Doorgaan naar artikel

Zorg voor het milieu

Onze toewijding aan een duurzaam milieu komt voort uit onze basisfilosofie: "We mogen niet vergeten dat we de samenleving dienen, wiens goedkeuring van onze acties de basis vormt voor het bestaan van ons bedrijf."

Duurzaamheid

Een investering in apparatuur

Een van de manieren waarop we de samenleving van dienst zijn, is door voortdurend te investeren in apparatuur en procedures die de kwaliteit verbeteren en afval verminderen. Ons Natural Foaming Technology-proces gebruikt bijvoorbeeld C02 als blaasmiddel in plaats van ozonafbrekende of kankerverwekkende chemicaliën.

Gerecycleerde materialen gebruiken

We begonnen in de jaren zestig tapijtkussens te maken van 100% gerecycled materiaal. Tegenwoordig verzamelen en hergebruiken we miljoenen kilo's post-consumer kussens en industrieel afval in plaats van het naar stortplaatsen te sturen.

Efficiënte verzendlogistiek

Om tijdens het transport energie te besparen, gebruiken we knijptrailers en bun-compressoren die de hoeveelheid schuim verdrievoudigen die we in een enkele container vervoeren. En we hebben een aanzienlijke vloot treinwagons die we gebruiken om grondstoffen naar onze fabrieken te vervoeren, waardoor brandstof wordt bespaard en verkeersopstoppingen worden verminderd.

Regelmatige milieu-audits

Als goede buren voeren we regelmatig milieuaudits uit in elk van onze vestigingen om ervoor te zorgen dat we voldoen aan alle toepasselijke federale, staats- en lokale milieuvoorschriften.

Robuuste veiligheidsprogramma's

We zijn ook toegewijd aan het bieden van een veilige omgeving voor onze medewerkers. Elke locatie heeft een robuust veiligheidsprogramma dat wordt uitgevoerd door een veiligheidsmanager die rapporteert aan de veiligheidsdirecteur van Carpenter Europe.