Doorgaan naar artikel

Richtlijnen

Onze leidende principes zijn elke dag ingebed in ons werk. Onze cultuur is gebouwd op deze overkoepelende toezeggingen, die onze besluitvorming en de manier waarop we de toekomst beïnvloeden, inspireren.

Doel

Waarom we bestaan

Wij bestaan om de kwaliteit te verbeteren
van het leven van mensen.

Visie

Wat we willen bereiken

Bekend om ongeëvenaarde efficiëntie en
continue verbetering.

Missie

Hoe we de visie willen realiseren

Wij investeren voor de lange termijn om te creëren
waarde en wederzijdse vooruitgang.

Kernwaarden

Het gedrag dat we vertonen

We zijn trots op ons werk en zijn rentmeesters
van onze middelen.

Onze visie
& Missie

Carpenter staat bekend om zijn ongeëvenaarde efficiëntie en voortdurende verbetering bij het creëren van producten en het leveren van oplossingen die onze klanten succesvoller maken en onze wereld comfortabeler, veiliger en gezonder maken. We investeren voor de lange termijn om waarde te creëren voor de wederzijdse vooruitgang van ons bedrijf, mensen, klanten, partners en gemeenschappen.

Kernwaarden


Trots op ons werk

Met een geest van doorzettingsvermogen en een chemie gebaseerd op wederzijds respect, creëren we langdurige relaties. Dat is een belofte. We handelen met een gevoel van urgentie en opereren met wendbaarheid. We leveren service van wereldklasse aan onze partners en vergeten nooit dat hun succes het onze bepaalt.

Openstaan voor verbetering

We dagen onszelf uit om elke dag beter te worden terwijl we doorgaan met het opbouwen van een toonaangevend bedrijf in de branche. We zijn flexibel in ons denken en omarmen verandering als een kans om constant te verbeteren. We erkennen dat geweldige ideeën voortkomen uit een betrokken team waar elke stem ertoe doet, en onze deuren staan altijd open.

Beheerder van middelen

We respecteren de middelen die ons zijn toevertrouwd en zetten ons in om hun waarde te vergroten. We werken aan een duurzame omgeving voor iedereen.