Siirry sisältöön

Ohjaavat periaatteet

Ohjaavat periaatteemme sisältyvät työhömme joka päivä. Kulttuurimme perustuu näihin kattaviin sitoumuksiin, jotka inspiroivat päätöksentekoon ja tapaamme vaikuttaa tulevaisuuteen.

Tarkoitus

Miksi olemme olemassa

Olemme olemassa laadun parantamiseksi
ihmisten elämästä.

Näkemys

Mitä pyrimme saavuttamaan

Olla tunnettu vertaansa vailla olevasta tehokkuudesta ja
jatkuva parantaminen.

Tehtävä

Kuinka aiomme saavuttaa vision

Investoimme pitkällä aikavälillä luodaksemme
arvo ja keskinäinen edistyminen.

Perusarvot

Käyttäytyminen, jota näytämme

Olemme ylpeitä työstämme ja olemme taloudenhoitajia
resursseistamme.

Näkemyksemme
& Tehtävä

Carpenter tunnetaan vertaansa vailla olevasta tehokkuudesta ja jatkuvasta parantamisesta sellaisten tuotteiden luomisessa ja ratkaisujen toimittamisessa, jotka tekevät asiakkaistamme menestyneempiä ja tekevät maailmasta mukavamman, turvallisemman ja terveellisemmän. Panostamme pitkällä aikavälillä luodaksemme lisäarvoa yrityksemme, ihmisten, asiakkaidemme, kumppaneidemme ja yhteisöjemme molemminpuoliseen edistymiseen.

Perusarvot


Ylpeä työstämme

Pitkäjänteisyyden hengellä ja keskinäiseen kunnioitukseen perustuvalla kemialla luomme pitkäaikaisia ihmissuhteita. Se on lupaus. Toimimme kiireellisesti ja ketterästi. Tarjoamme kumppaneillemme maailmanluokan palvelua emmekä koskaan unohda, että heidän menestyksensä määrää meidän.

Avoin parantamiselle

Haastamme itsemme olemaan parempia joka päivä jatkaessamme alan johtavan yrityksen rakentamista. Olemme joustavia ajattelussamme ja hyväksymme muutoksen mahdollisuutena kehittyä jatkuvasti. Ymmärrämme, että upeat ideat tulevat sitoutuneesta tiimistä, jossa jokainen ääni on tärkeä ja ovemme ovat aina auki.

Resurssien valvoja

Kunnioitamme meille uskottuja resursseja ja olemme sitoutuneet lisäämään niiden arvoa. Pyrimme luomaan kestävän ympäristön kaikille.